Despre noi

Bine ai venit!

Hortieco este primului atelier din Romania care are ca domeniu de activitate producerea si comercializarea produselor pentru atragerea pasarilor si a altor vietuitoare salbatice.

Suntem o echipa tanara de prieteni si colaboratori cu diverse specializari (biologie, ecologie, horticultura, peisagistica) care din anul 2010 a inceput sa proiecteze si sa testeze diverse modele de cuiburi pentru pasari.

In 2015 am inceput sa vindem primele modele de hranitori si cuiburi pentru pasari si am lansat si inregistrat oficial marca Hortieco care certifica originalitatea produselor noastre.

Investim in cercetare, proiectare, testare si dezvoltare, de aceea te asiguram ca hranitorile, cuiburile, informatiile, hrana si alte produse de pe acest site sunt testate in Romania, multe dintre acestea fiind rezultatul colaborarii cu organizatiile de conservare.

Lucram cu institutii, companii si grupuri de lucru care au ca interes conservarea si dezvoltarea durabila, oferindu-le indrumari practice si cele mai bune produse pentru a creste biodiversitatea unei zone, de la arii protejate, exploatatii agricole, pana la gradini si parcuri.

Clientii si colaboratorii nostri sunt atat persoane fizice, juridice dar si ONG-uri de mediu cum ar fi: Societatea Ornitologica Romana, Parcul Natural Vacaresti, Wilderness Research and Conservation, etc.

Ne dorim ca Hortieco sa te ajute si te invitam sa incerci experienta atragerii vietuitoarelor salbatice in gradina ta sau oricare alt ecosistem fie el natural sau antropic.

De asemenea, nu ezita sa impartasesti cu noi si cu ceilalti experientele tale.

La multe specii,


Dr.ing. Cosmin MIHAI
Propietar Hortieco
Specialist in atragerea pasarilor si a altor vietuitoare salbatice