Colaboratori

Mioara Mihai de la Clubul Morisca organizeaza ateliere si excursii educative, recreative si practice pentru copii si adulti. Este partenerul nostru de baza in activitatile noastre de popularizare. 


Cristian Mihai s-a nascut in 12 martie 1964 si a manifestat de foarte tanar un interes deosebit pentru natura si, in particular, pentru pasari. Din anul 2007, odata cu inceputul colaborarii lui cu Societatea Ornitologica Romana (SOR), a dezvoltat mult aceasta veche preocupare, implicandu-se in diverse proiecte de conservare, educatie si popularizare.

Cristian organizeaza ture de birdwatching si fotografie wildlife. Mai multe despre el gasiti aici. Majoritatea fotografiilor de pe site-ul hortieco sunt opera lui Cristian Mihai, specializat in fotografie wildlife. Pentru a vizualiza fotografiile lui Cristian, apasa aici.


CLUBUL DE ORNITOLOGIE AVES din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti, desfasoara activitati de popularizare, studiere si protejare a pasarilor si altor vietuitoare salbatice si se adreseaza studentilor si personalului USAMV. Contact Facebook Group:aici   sau http://www.horticultura-bucuresti.ro/horti-studenti.

Hortieco sustine activitatea clubului prin activitati educative,  de monitorizare, montare de cuiburi si hranitori.