Despre noi

Bine ai venit!

Hortieco este primul si singurul atelier din Romania care produce cuiburi, hranitori si alte accesorii pentru atragerea pasarilor si a altor vietuitoare salbatice.

Suntem o echipa tanara de biologi, ecologisti, horticultori, peisagisti si naturalisti, care din anul 2010 a inceput sa proiecteze si sa testeze diverse modele de cuiburi pentru atragerea pasarilor salbatice.

In 2015 am inceput sa vindem primele modele de cuiburi si hranitori pentru pasari si am lansat si inregistrat oficial marca Hortieco care certifica originalitatea produselor noastre.

Investim in cercetare, proiectare, testare si dezvoltare, de aceea te asiguram ca hranitorile, cuiburile, informatiile, hrana si alte produse de pe acest site sunt testate in Romania, multe dintre acestea fiind rezultatul colaborarii cu organizatiile de conservare.

Folosim materiale prietenoase cu mediul, reciclabile, iar furnizorul nostru de lemn este certificat FSC.

Cu ajutorul produselor noastre vei atrage mai multe pasari si alte vietuitoare salbatice, vei avea plante sanatoase cu mai putini daunatori, vei avea culoare si cantec si vei contribui la conserarea biodiversitatii.

Lucram cu institutii, companii si grupuri de lucru care au ca interes conservarea si dezvoltarea durabila, oferindu-le indrumari practice si cele mai bune produse pentru a creste biodiversitatea unei zone, de la arii protejate, exploatatii agricole, pana la gradini si parcuri.

Clientii si colaboratorii nostri sunt atat persoane fizice, juridice, universitati, scoli dar si ONG-uri de mediu cum ar fi: Societatea Ornitologica Romana, Parcul Natural Vacaresti, Wilderness Research and Conservation, etc.

Ne dorim ca Hortieco sa te ajute si te invitam sa incerci experienta atragerii vietuitoarelor salbatice in gradina ta sau in oricare alt ecosistem fie el natural sau antropic.

De asemenea, te rugam sa impartasesti cu noi si cu ceilalti experientele tale folosind pe retelele sociale #hortieco / @hortieco .

Iti multumim pentru ca te implici in protejarea naturii!

In numele echipei Hortieco,

dr. ing. Cosmin Mihai