Garantii

Garanțiile Hortieco


Garanția satisfacției – ai la dispoziție 30 zile ca să returnezi produsul și să primești banii înapoi. Ca să-l returnezi, produsul nu trebuie să fie deteriorat și să nu aibă urme de uzură. Produsul îl poți trimite prin curier și banii îți sunt returnați în 15 zile lucrătorare de la primirea produsului prin ordin de plată.


Garanția calității – în situația în care produsul nu coincide cu așteptările tale, ai la dispoziție 30 zile pentru a returna produsul. Ca să-l returnezi, produsul nu trebuie să fie deteriorat și să nu aibă urme de uzură. Produsul îl poți trimite prin curier și banii îți sunt returnați în 15 zile lucrătoare de la primirea produsului prin ordin de plată.


Garanția  service – produsele Hortieco sunt făcute cu mare atenție, calitatea fiind pe primul loc. Totuși, dacă produsul se deteriorează în mod natural în primele 12 luni, îl poți trimite pe cheltuiala noastră și noi îl reparăm gratuit.


Plata ramburs sau prin transfer bancar - tu alegi.

Livrare prin curierat rapid

Ridicare gratuită – din București, str. Turnu Roșu, nr. 11, pe baza programării de ridicare.

Consiliere gratuită – în cazul în care nu ști ce produs se potrivește grădinii sau livezii tale, îți oferim cu drag consiliere gratuită pe email: contact@hortieco.ro.


Garanția eco – protecția mediului este prioritară, de aceea garantăm că produsele Hortieco sunt construite din materiale naturale, reciclabile 100% și din lemn certificat FSC.


Garanția bio – produsele Hortieco au un aspect plăcut, integrându-se bine în orice peisaj antropic sau natural, ele au fost construite ținând cont de recomandările specialiștilor, astfel încât să corespundă cerințelor biologice ale speciilor țintă.


Produse personalizate – pentru că există o biodiversitate mare, ne-am gândit să-ți oferim posibilitatea de a comanda un produs destinat altor specii în afară de cele prezentate de noi în magazin. Scrie-ne pe email la contact@hortieco.ro și te vom ajuta cu drag.


Cu siguranță îți oferim cele mai bune și cele mai potrivite produse de pe piață pentru atragerea păsărilor și a viețuitoarelor sălbatice. Ajută viețuitoarele și bucură-te de natură chiar în grădina ta! Vizitează catalogul cu produsele noastre.